Skip to content
977 126 004
649 548 088

ermon@eurofinques.cat

Raval Santa Anna, 53 baixos
43201 Reus

Dll a div: de 9h a 14h
Dll, dcs i dj: de 17h a 20h

 
 

Qui som?

Empresa dedicada al món de la construcció

ERMON Constructora és una empresa dedicada al món construcció amb una gran experiència en el ram de l’obra pública, privada, rehabilitacions i manteniments. Oferim un servei personalitzat de reformes integrals de pisos, banys, cuines, locals comercials, així com la gestió d’obres i projectes per a particulars, empreses públiques i privades.

L’equip humà d’ ERMON Constructora està format per professionals qualificats i amb una gran capacitat de complir amb els requisits que els nostres clients exigeixen.

Treballem amb el compromís de complir amb els que els clients esperen de l’empresa, tant pel que fa als terminis i costos com en oferir treballs de qualitat. El nostres objectiu és oferir els nostres serveis amb la major transparència i amb totes les garanties d’eficàcia i eficiència.

Més de 15 anys ens avalen

ERMON Constructora es va constituir el 2005 de la mà de professionals de la construcció, que neix amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels seus clients de la manera més eficient i amb un gran nivell de qualitat.

ERMON Constructora ha treballat en la construcció d’habitatges, locals comercials, reformes de locals, reforma de vivendes, obres de carrers i sanejament, tant dins de la província de Tarragona (Reus, Mont-Roig del Camp, la Selva del Camp, Vilallonga del Camp, etc.), com a les províncies de Barcelona i de Lleida (Lleida, Alcarràs, etc.). A més, la societat també ha dut a terme diferents tasques de finalització de construccions d’obres que havien quedat paralitzades i sense finalitzar: acabament de diverses fases de la construcció així com de gestió documental per la finalització i l’entrega de l’edifici als promotors (cèdules d’habitabilitat, llicència de primera ocupació, butlletins instal·lacions, actes cadastrals, llibre de l’edifici…).

ERMON Constructora s’ha encaminat en gran mesura a la rehabilitació d’immobles de tot tipus, així com en la realització de tasques de manteniment de comunitats de propietaris i petites obres de reforma.

Més informació

Obres realitzades

Consulti aquest recull amb algunes de les obres realitzades per ERMON Constructora