Skip to content
977 126 004
649 548 088

ermon@eurofinques.cat

Raval Santa Anna, 53 baixos
43201 Reus

Dll a div: de 9h a 14h

 
 

Avís legal

i Política de privacitat

Informació general

ERMON Constructora és el nom comercial de la societat Promocions Ermon 05, S.L., domiciliada a Reus, a la Raval Santa Anna 53, i amb NIF B-43792795.

Aquest lloc web proporciona informació sobre els serveis i activitat empresarial de Promocions Ermon 05, S.L., dedicada a la construcció dins del ram de l’obra pública i privada, tasques de rehabilitació i manteniments, inscrita en el Registre d’Empreses Acreditades Sector de la Construcció de Catalunya amb el nombre d’inscripció 09000067444.

Propietat intel·lectual

Els continguts d’aquesta web (imatges, logotips, gràfics o textos, així com el nom de domini “www.ermonconstructora.com”) són propietat de Promocions Ermon 05, S.L. o ha adquirit els drets dels seus propietaris i estan protegits per les lleis en matèria de propietat intel·lectual i per la normativa reguladora dels noms de domini.

Protecció de dades de caràcter personal

Al navegar per aquestes pàgines, el servidor de la web recull de forma automàtica informació relativa a la seva adreça IP (data i hora d’accés, pàgina d’origen, sistema operatiu i navegador utilitzat). Promocions Ermon 05, S.L. no pot obtenir per si sola, ni té intenció de fer-ho tret que se li causi algun perjudici, informació de cap tipus sobre el titular de la connexió a Internet a la qual correspon. Aquestes dades seran guardades i utilitzades únicament per al control i realització d’estadístiques d’accés i visites a la web, i en cap cas seran comunicades o cedides a tercers.

Aquest lloc web no utilitza cookies ni qualsevol altre dispositiu que permeti l’obtenció de dades personals sense el seu consentiment.

Limitació de responsabilitat

Promocions Ermon 05, S.L. no es responsabilitza de la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços inclosos en el lloc web, ja que la funció d’aquestes és informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació, on podrà ampliar les dades ofertes en aquesta web.