Skip to content
977 126 004
649 548 088

ermon@eurofinques.cat

Raval Santa Anna, 53 baixos
43201 Reus

Dll a div: de 9h a 14h
Dll, dcs i dj: de 17h a 20h

 
 

Serveis

Els nostres coneixements a la teva disposició

A ERMON Constructora disposem d’un ampli ventall de serveis i professionals a la disposició dels nostres clients que ens permeten oferir els nostres coneixements dins del món de la construcció, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de cada obra amb totes les garanties.

Disseny

Elaboració de projectes

Assessorament

Desenvolupament sostenible del sòl

Construcció

Obra pública i privada

Edificació

Rehabilitacions

Moviments de terres

Urbanitzacions

Manteniment

Conservació d’instal·lacions

Accions de prevenció

Conservació d’immobles

Reformes

Sanejament urbà

El nostre personal especialitzat, s’encarregarà d’oferir-li un tractament individualitzat d’acord amb les seves necessitats i les que exigeix cada obra: t’assessorem en tot el procés amb total garantia i fiabilitat.

També gestionem el seu projecte des de la seva planificació (estudis previs i de viabilitat, disseny, compra de terrenys, etc.), mitjançant un rigorós control de totes les fases del projecte/obra (programació de l’obra, materials, control de costos, etc.) fins al lliurament de l’obra.

A banda del personal propi, ERMON Constructora compta amb un extens equip de col·laboradors externs: arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, topògrafs, geòlegs, instal·ladors, laboratoris tècnics, assessors financers, etc., escollits amb els criteris de professionalitat i experiència contrastada, que permeten afrontar tots els projectes de forma més professional i eficaç.

Pressupost sense compromís

Contacti amb nosaltres

Contacti’ns per més informació sense cap compromís